Dobrodošli pri strokovnjakih za urejanje okolice!

Urejanje okolice je to kar počnemo z veseljem. Zato verjamemo, da smo v tem dobri. Občudujete hiše s cvetočim vrtom, zelenico kot na igriščih za golf, lepo urejeno vrtno hiško? Urejena okolica je v veselje prav vsakemu stanovalcu hiše. Pogled na pokošeno zelenico, lepo obrezano živo mejo ali cvetoč vrt pred našo hišo nas navda s ponosom. Zaupajte nam ureditev svoje okolice!

Našim strankam nudimo naslednje storitve urejanja okolice:

Košnja trave

Košnjo trave oziroma zelenice izvajamo z ročnimi kosilnicami, kosilnicami na nitko na posebej občutljivih področjih pa tudi s koso. Seveda poleg košnje poskrbimo tudi za odvoz pokošene trave.

Obrezovanje, obnova in sajenje žive meje

Pravočasno in pravilno obrezovanje žive mehe sta glavna pogoja, da boste s ponosom zrli na svojo živo mejo. Nudimo vam strokovno in hitro obrezovanje vseh vrst živih mej. Težko dostopne nam niso ovira ampak dodaten motiv, da svoje delo opravimo karseda kvalitetno! V kolikor pa živa meja še ne krasi vašega vrta pa z izbiro pravih rastlin in strokovnim sajenjem poskrbimo, da vam bo kmalu v ponos!

Zasajevanje rastlin in grmovnic

Želite urediti svoj vrt na nekoliko drugačen način? Si želite pridih Kitajske ali na primer Mediterana? Ali pa bi vas bolj navduševalo planinsko cvetje v skalnjaku? Naj vrt postane vaš košček raja. Čisto po vašem okusu! Skupaj z vami naredimo načrt ureditve in zasaditve rastlin na vašem vrtu. Pri tem vam pomagamo z nasveti in predlogi.

Okopavanje in urejanje okrasnih gredic

Če želimo, da nas rastline z naših gredic trajno razveseljujejo potem moramo poskrbeti, da bodo ustrezno negovane in vzdrževane. Namesto vas okopljemo gredice in poskrbimo za ustrezna gnojila ter dodatke